Είμαστε στον Γαστρονόμο!

13 Ιαν 2018

Κατά τη ξενάγηση του ‘Γαστρονόμου’ στο κέντρο αποστολής MEGAOSTRAKON, ο ιδιοκτήτης του, κ. Μεγασθένης Δημήτρης, έκανε αναφορά για τις μυδοκαλλιέργειες, τα μυδοτροφεία Μακρυγιάλου, τα όστρακα, τα μύδια, τον τρόπο συλλογής, επεξεργασίας, συσκευασίας και αποστολής τους, καθώς επίσης έδωσε συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχουμε σε ότι αφορά τα μύδια και τα όστρακα. Διαβάστε την τρισέλιδη συνέντευξη κάνοντας κλικ στις εικόνες.

Gastronomos magazine, Mega Ostrakon Article
Gastronomos magazine, Mega Ostrakon Article Images
Gastronomos magazine, Mega Ostrakon Article