Τρόποι σερβιρίσματος

Ο σεφ μας προτείνει

Κερδίστε τις εντυπώσεις σερβίροντας τα οστρακοειδή και τα θαλασσινά της MEGAOSTRAKON με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αναδείξετε τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους. 

Μάθετε δίπλα μας πώς να τα σερβίρετε με τον πιο επικερδή για την επιχείρησή σας τρόπο. Kαλέστε μας τώρα και κλείστε ραντεβού με έναν εκπρόσωπό μας στο 2351072213-4

 

Image
Αχινοί σε πιάτο δείπνου

Αχινοί

Τρώγονται μόνο τα αβγά τους και δεν συγκρίνονται σε γεύση με κανένα άλλο θαλασσινό. Τους τρώμε ωμούς, μόλις τους ανοίξουμε, με λίγες σταγόνες λεμόνι ή και χωρίς.

Image
Στρείδια σε πάγο με λεμόνι

Στρείδια

Με γλυκιά και μαλακή σάρκα, θεωρούνται το πιο πολύτιμο όστρακο. Ανοίγονται πάντα ζωντανά και το κέλυφός τους είναι ιδιαίτερα σκληρό. Τρώγονται ωμά με λίγο λεμόνι ή κάποια ωμή σάλτσα και ελαφρά περασμένα στο γκριλ. Μπορούν να αρτυθούν με συνδυασμό χυμών εσπεριδοειδών που τους πηγαίνει πολύ.

Image
Αχιβάδες σε πιάτο δείπνου

Αχιβάδες

Θαλασσινό με γλυκιά γεύση, ιδανικό για μακαρονάδες (spaghetti alle vongole). Επίσης, μπορούμε να τις αχνίζουμε ώστε να ανοίξουν, με λίγο λάδι, κρασί, σκόρδο και μυρωδικά.