Στην εκπομπή Γεύσεις και Οίνος

27 Ιαν 2015

Η εκπομπή μαγειρικής και οινογνευσίας ‘Γεύσεις και Οίνος’ του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του κέντρου αποστολής MEGAOSTRAKON για να παρουσιάσει τα όστρακα, τον εξαιρετικό μεζέ για τσίπουρο, ούζο και λευκό κρασί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής Βασίλης Γαλανός.

Κατά τη ξενάγησή του στο MEGAOSTRAKON, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Μεγασθένης Δημήτρης, έκανε αναφορά στις μυδοκαλλιέργειες, τα μυδοτροφεία Μακρυγιάλου, τα όστρακα, τα μύδια, τον τρόπο συλλογής, επεξεργασίας, συσκευασίας και αποστολής τους, καθώς επίσης έδωσε συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχουμε σε ότι αφορά τα μύδια και τα όστρακα. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο εμπόριο οστράκων (μύδια, κυδώνια κ.λπ.) στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.

Δείτε την παρουσίαση του MEGAOSTRAKON και τη συνέντευξη στο YouTube.